петак, 22. мај 2009.

Festival na Plavnici

Turistička organizacija Podgorice, u saradnji sa Turističko-ugostiteljskim kompleksom Plavnica, Udruženjem barmena Crne Gore, Udruženjem šefova kuhinja Crne Gore, Klubom somelijera Crne Gore i Nikšićkom pivarom Trebjesa, organizovala je II Cocktail Festival Podgorice i Gastronomski izazov Podgorice - Plavnica 2009.
Manifestacija je održana 15. maja 2009. godine, na otvorenom prostoru oko bazena Turističko-ugostiteljskog kompleksa Plavnica. Nakon svečanog otvaranja Festivala slijede takmičenja.
Barmeni su se takmičili za Trofej Cocktail Festivala Podgorice – Plavnica 2009. Program je obuhvatio Gastronomski izazov Podgorice u kom su učestvovali članovi Udruženja šefova kuhinja Crne Gore, zatim edukativnu prezentaciju crnogorskih vina Kluba somelijera Crne Gore i prezentaciju profesionalnog i atraktivnog točenja piva u organizaciji Nikšićke pivare uz učešće stručnjaka – barmena.
Zanimljiv nastup u Flairtendingu imali su Peđa i Darko iz Podgorice, dok je pred sam kraj manifestacije održan Cocktail Party za sve učesnike programa. Na samom kraju uručeni su pehari i diplome.
Video priloge sa ovih izleta možete pogledati na sljedećim linkovima:''PLAVNICA 2009'' u organizaciji TOPG - Izjave''PLAVNICA 2009'' u organizaciji TOPG.

Нема коментара:

Постави коментар